Onze visie is: Zing met hart en ziel! Proef en geniet van Gods liefde.

Wij, Sisters Vocal Group zijn meer dan alleen een koor. We laten iets zien van onszelf en Gods liefde door zingend het geloof uit te dragen, het delen van persoonlijke verhalen, het bieden van een luisterend oor en door samen te bidden. Vol passie en met enthousiasme laten we zien dat God de ander ziet en zich met mensen wil verbinden. Door onze optredens willen we van toegevoegde waarde zijn en mensen bemoedigen. Onze talenten vertalen zich in zang, drama, creativiteit met materialen, organiseren. Zo wordt elk optreden van Sisters Vocal Group een unieke en hartverwarmende belevenis.

Rineke de Wit, artistiek leider, arrangeur én allround muzikant is sinds september 2015 dirigent van Sisters. Ons repertoire is een combinatie van mooie gevoelige liederen en liederen met pit en tempo, zowel Nederlands- als Engelstalig. We hebben de afgelopen jaren al veel gedaan; cd’s opgenomen, diverse optredens verzorgd en medewerking verleend aan het programma ‘Nederland Zingt’. Elk jaar organiseren wij verwenochtenden speciaal voor vrouwen, onze Sistersochtenden. Wij bieden goede vocals, een pakkende presentatie en alles is tot in de puntjes verzorgd. Kwaliteit is ons visitekaartje!

Wil je het “Sister-gevoel” ervaren? Je bent van harte welkom om een keer mee te zingen. We repeteren in de even weken op woensdagmorgen van 09.15 uur tot 11.45 uur in De Poortkerk, Poortjesgoed 1 in Veenendaal.

Wil je weten wat Sisters Vocal Group in 2019 gedaan heeft? Bekijk dan ons jaarverslag.