Sistersdag

5 oktober 2019


  • Informatie
  • Inloop : 13:00
  • Programma: 13:30 - 19:30
  • Entreeprijs:

  • Locatie
  • De Kubus, Spanjaardsgoed 5a
  • 3901 HC , Veenendaal
Kom, proef en geniet!

Kijk je soms ook zo uit naar een heerlijke ontspannen dag, een dag waarop je even niets hoeft te doen, geen was, geen boodschappen, even niet werken, niet druk zijn, maar gewoon heerlijk genieten en ontspannen, tijd nemen voor jezelf en tijd voor God? Even stil staan bij de mooie dingen in het leven, Gods liefde en rust ervaren in stille verwondering over Zijn goedheid?

Op zaterdag 5 oktober 2019 willen we jou zo’n dag aanbieden! Kom, proef en geniet samen met ons: zingen, bidden, luisteren, workshops en lekker eten. We hebben twee fantastische sprekers Marianne Grandia (schrijfster van o.a. Dansen in de regen) en Alfred Slomp die ons meenemen in het thema.

Daarnaast zijn er zes workshops waar je er één uit kunt kiezen, voor ieder wat wils:

Zang (met Rineke de Wit, onze dirigente) 

Houd je van zingen? Onze enthousiaste dirigente leert je graag een mooi lied en diverse technieken om nog mooier te kunnen zingen!

Biblejournaling (met Greet de Boer) (= vol )

Ga op en creatieve manier aan de slag met bijbel ‘lezen’. Door een tekst creatief vorm te geven, verwerk je de woorden op een andere manier!

Genietwandeling (met Marianne Grandia, schrijfster, spreekster)

Laat je verrassen door rust, verwondering, een tekst, een lied, door stilte. Door bewust te wandelen ervaar je meer! Het is tevens een mooi moment om wat je gehoord hebt van onze spreekster Marianne Grandia te overdenken of te bespreken met je medewandelaars.

Amuse maken (met Kristel de Graaf, koken is mijn hobby)

Ik wil  jullie uitnodigen voor een kookworkshop  "Amuses " maken. Tijdens de workshop zal ik jullie een klein beetje wegwijs maken in de keuken en kunnen we gezellig met elkaar de amuses bereiden. Aan het einde van de workshop zullen we ze zelf gaan proeven en gaan uitdelen onder de gasten van die dag. Het sluit goed aan bij het thema Kom, Proef en Geniet!

 

Clownerie (met Marga Veer, professioneel clown)

 

We gaan op zoek naar jouw clown. We gaan wat bewegingsoefeningen doen, maar ook spelen, elkaar stimuleren en complimenteren, want de clown is eigenlijk altijd positief en nieuwsgierig. Dus als mens kunnen wij veel leren van de clown; hij houdt een spiegel voor. Vanuit plezier eigen ontdekkingen mogen doen, onderzoeken en uitproberen. Verras jezelf!

 
Bloemschikken (met Mirella van Zanten) (= vol )

Leer hoe je met bloemen een mooi geheel kunt maken waarvan je nog lang na de Sistersdag kunt genieten!

 

Opgeven voor deze heerlijke relaxdag kan via het inschrijfformulier (klik op de roze knop “Bestellen”). Er is plek voor maximaal 100 vrouwen, dus wees er snel bij!

Nog even alle gegevens op een rij:
Datum: 5 oktober 2019
Tijd: 13.00-19.30 uur (incl. warme maaltijd)
Locatie: De Kubus, Spanjaardsgoed 5a in Veenendaal
Kosten: € 20,-- per persoon