Irma Dee Prodigal Daughter 3 mei 2019

In deze verhalende muziekvoorstelling neemt Irma Dee je met haar band mee op een reis door het leven, naar aanleiding van haar nieuwe album ‘Prodigal Daughter’. Het verhaal van de Verloren Zoon klinkt haast overbekend. Maar wat als er invalshoeken zijn, die je nog nooit hebt gezien? Schuilt in jou (ook) een oudste zoon, en word je geroepen de liefde die je ontvangt van de Vader weer door te geven aan anderen? De nummers gaan over alle facetten van het verhaal: vertrek van huis, de reis, de terugkeer, maar ook de rol van de oudste zoon en de liefde van de Vader.  Samen met Bram Rebergen is een verhalende voorstelling gemaakt waarin naast liedjes en bekende covers een verhaallijn meeloopt die de bezoeker meeneemt op een reis door het leven, naar het punt waarop klinkt: Jij bent GELIEFD!

Dansgroep Mind Connected en Sisters Vocal Group o.l.v. Rineke de Wit verlenen medewerking aan deze avond. Het betreft een avondvullend programma met zang, dans en theater, ondersteund met beelden die raken. Een avond met een betekenisvolle boodschap voor jong en oud.

Programma: 20:00-22:30
Entree € 13,00

De Basiliek
Wiltonstraat 56
3905 KV in Veenendaal

Reserveren

Geplaatst in Evenementen.