Gospelnight

29 september 2019

Op 29 september treden wij samen op met Dwight Dissels en Elvis E. in het kerkgebouw van de Baptistengemeente De Verbinding in Veenendaal. Entree: 15 euro (incl. reserveringskosten). Je krijgt € 2,50 korting als je bij je reservering gebruik maakt van de kortingscode “dwight”. Reserveren gaat via de website van Events4christ.

Entreeprijs:

Sistersdag

5 oktober 2019

Kom, proef en geniet!

Kijk je soms ook zo uit naar een heerlijke ontspannen dag, een dag waarop je even niets hoeft te doen, geen was, geen boodschappen, even niet werken, niet druk zijn, maar gewoon heerlijk genieten en ontspannen, tijd nemen voor jezelf en tijd voor God? Even stil staan bij de mooie dingen in het leven, Gods liefde en rust ervaren in stille verwondering over Zijn goedheid?

Entreeprijs:

Sistersochtend Kerstspecial

11 december 2019

De naam Sistersochtend verwijst naar onze naam Sisters Vocal Group, maar geeft ook aan dat we allemaal “sisters” (zussen) van elkaar zijn en ons verbonden voelen met elkaar.
Je krijgt een geheel verzorgde verwenochtend met koffie/thee, allerlei lekkernijen, veel zingen, drama, vaak ook een spreekster.

Entreeprijs: